Under produktion

Tillgänglig

Jungfrugatan 19

Gå till projekt

Såld

Jungfrugatan 19

Generöst ljusinsläpp med helglasade skjutpartier, åtta franska balkonger och en altan om ca 13 kvadratmeter. Det välvda taket med den väl tilltagna takhöjden om ca 3,7 meter ger våningen en personlig karaktär och skapar en känsla av rymd. Till våningen hör en parkeringsplats. Du färdas bekvämt från garaget med hiss hela vägen in i våningen.

Gå till projekt

Såld

Kommendörsgatan

Gå till projekt

UNDER PROJEKTERING

Kommande

Artillerigatan 40

  • Område Östermalm
  • Storlek CA. 550 M2

Färdigställda vindsvåningar

Slutfört

KOMMENDÖRSGATAN

Ljus vindsvåning om 224 m2 golvyta och tre altaner. Stor sällskapsdel med öppen spis. Välutrustat kök med gå-in-skafferi och generös matsal med stor altan i väster. Lyxigt master bedroom med altan, stor walk in closet med liten altan och badrum en suite. Totalt tre sovrum och två badrum.

Gå till projekt

Slutfört

ERIKSBERGSGSATAN

Snygg och påkostad vindsvåning om totalt 126 m2 golvyta med hiss in i våningen. Ljus sällskapsdel med kök och vardagsrum som har eldstad och altan. Altanen med fri utsikt över takåsarna och sol från eftermiddag till solnedgång. Totalt två sovrum med varsitt badrum en suite. Äkta Brf i vacker fastighet från 1923.

Gå till projekt

Slutfört

BRAHEGATAN

Exklusiv vindsvåning med optimal planlösning, eldstad och altan i västläge. Var med och påverka ditt framtida drömboende på attraktiv adress nära Stureplan, Östermalmstorg och Humlegården. Härlig rymd med takhöjd på 3,50 m till nock. Äkta brf i nyrenoverat hus från 1882.

Gå till projekt

Slutfört

KOMMENDÖRSGATAN

Bästa läget ett par minuter från Östermalmstorg åt ena hållet och Karlaplan åt det andra. Fantastisk rymd med drygt fyra meter i nock. Ljus öppen sällskapsdel med altan och öppen spis. Välutrustat kök med köksö och stort walk-in-skafferi. Master bedroom med walk-through-closet och lyxigt badrum en suite. Totalt tre sovrum och två badrum.

Gå till projekt

Slutfört

SIBYLLEGATAN

Fantastiskt ljus vindsvåning om totalt 160 m2 golvyta. Raka väggar och bra rymd med 4 meter i nock. Totalt 18 m2 altaner. Master bedroom med altan, stort välinredd walk in closet och lyxigt badrum med bastu en suite. Ljus sällskapsdel med eldstad och stor altan med kvällssol samt franska altaner. Totalt två sovrum och två badrum. Äkta brf i vacker fastighet från 1904.

Gå till projekt

Slutfört

RIDDARGATAN

Total golvyta 168 m2 samt stor altan i vinkel om 19 m2 med utsikt över östra Östermalm och Djurgården. Ljus, välplanerad våning med sjöutsikt. Generös öppen sällskapsdel med öppen spis och altan. Master med walk in closet och badrum med bastu och altan en suite. Totalt två sovrum och två badrum. Hiss in i våningen.

Gå till projekt

Slutfört

TORKEL KNUTSSONSGATAN

Stor altan om 22 m2 med utsikt över grönskande innergårdar och söders takåsar utanför kök och sällskapsdel. Ytterligare altan om 8 m2 med spabad. Master bedroom med badrum och walk-in closet en suite. Totalt fyra sovrum och tre badrum samt bastu med spa.

Gå till projekt