Våra innovationer

Sväva fram på Infinity Steps
Infinity Steps är en svävande trappa vars steg fästs direkt i väggen. Originalet i glas togs fram på beställning för en vindsvåning på Östermalm och sedan dess har trappan blivit populär i våningar där man vill bevara ljusinsläppet och känslan av volym. Den stilrena trappan är tillgänglig i olika utföranden och material såsom glas, stål och trä.

Det här är våra Hangups
Man ser dem varje dag, i varje större samhälle. Kolosser till fasadställningar som skymmer, bökar till det, kostar pengar, frestar tjuvar och skräpar ner. Ibland är de nödvändiga, som när själva fasaden ska renoveras. Men minst lika ofta står de där under takarbeten. Hela trottoaren och husets fasad tas i anspråk bara för att man ska komma åt den översta delen. Det kan inte vara så smart, sa vi och satte oss vid ritbordet. Och prövade att tänka tvärtom.

Istället för att bygga nerifrån, hänger vi uppifrån. Principen är lika enkel som säker. Vi hänger en arbetsplattform med solida förankringar i takstolarna. En traditionell ställning som annars tar en vecka att bygga, kan ersättas av en Hangups-ställning som har betydligt fler fördelar. Effektivare montering, minimala transportkostnader, högsta säkerhet, ingen nedskräpning, ingen påverkan på fasaden, ingen skymd sikt och lägre inbrottsrisk är några av dem.

Ljusare tider med glasgolv
Med glasgolv skapar vi ljusa, estetiskt tilltalande och underhållsfria innemiljöer. Glasgolv kan göra stor skillnad för helhetsintrycket, inte minst för ljusflödet och känslan av rymd. Du behöver inte oroa dig för repor, alla våra glasgolv tillverkas med ett lager skyddsglas som är enkelt att byta ut.

Stilrena solceller
Låt ditt tak alstra solenergi utan att kompromissa med varken funktion eller design. Vi erbjuder en rad olika solcellslösningar, bland annat transparenta solceller som integreras i taket. De är enkla att montera, högpresterande och syns nästan inte alls.